Warmtepomp installateur in jouw regio

Ontdek de ervaringen van onze klanten! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hoe kies je een warmtepomp?

Voor welke afmetingen? 

Dat hangt allemaal af van het aantal kamers en de ruimtes die gekoeld/verwarmd moeten worden.

Het benodigde vermogen hangt af van het aantal kamers en de ruimtes die gekoeld/verwarmd moeten worden.

Er bestaat een apparaat voor al je noden. Als je één kamer in je huis wilt koelen/verwarmen, dan is het single splitsysteem perfect voor jou.

Als je daarentegen meerdere kamers wilt koelen/verwarmen met slechts één buitenunit, dan is het multi splitsysteem het meest geschikt voor jou.

Het vermogen van airconditioners varieert van 2,5 kW tot 12 kW voor de klassieke systemen, hierdoor kunnen zij zowel kleine als zeer grote ruimtes koelen. Wij bieden je een oplossing voor elke situatie. 

Vraag onze experts om advies om te weten welke producten het meest geschikt zijn voor jouw woning. 

Enkele van onze realisaties

Enkele voordelen van een warmtepomp

 • Zuinig

  Zuinig

  Met een warmtepomp kan je energie besparen op je energiefactuur, want 80% van de energie komt uit de omgeving. Bovendien kan die besparing aanzienlijk toenemen afhankelijk van de prestatiecoëfficiënt van het apparaat (COP).

 • Doeltreffend in gebruik

  Doeltreffend in gebruik

  Het gebruik van een warmtepomp is eenvoudig, snel en doeltreffend. Of je nu wilt koelen of verwarmen, onze warmtepompsystemen bieden je het hele jaar door onmiddellijk comfort in je huis, bedrijf of kantoor.

 • Gemakkelijk te installeren

  Gemakkelijk te installeren

  De plaatsing van een warmtepomp kan snel en efficiënt gebeuren en kan bovendien ook makkelijk worden aangesloten aan je bestaande installaties.

 • Lagere impact op het milieu

  Lagere impact op het milieu

  De warmtepomp gebruikt 80% van de energie uit de omgeving (AIR), als je bovendien zonnepanelen hebt wordt je impact op het milieu nog kleiner.

 • Koelen in de zomer en verwarmen in de winter

  Koelen in de zomer en verwarmen in de winter

  Door te investeren in een warmtepomp kan je jouw systeem het hele jaar door gebruiken. Met onze systemen kan je namelijk verwarmen in de winter, de kou bestrijden in het tussenseizoen en koelen tijdens de warmste dagen.

Een vraag ?

Contacteer ons