De airco met buitenunit

Koelen in de zomer, verwarmen tijdens de rest van het jaar

Aangepast aan je behoeften

Afhankelijk van de grootte van de kamers die gekoeld moeten worden, is er altijd een product dat aangepast is aan je behoeften. We bieden een brede waaier aan producten om zo goed mogelijk aan je wensen te voldoen.
Wil je slechts in één kamer van je huis airco voorzien? Dan is het single splitsysteem perfect geschikt voor je wensen.

Wil je meerdere kamers in je huis van airco voorzien? Dan is het multi splitsysteem iets voor jou! Het multi splitsysteem werkt op dezelfde manier als het single splitsysteem. Het enige verschil is dat er meerdere binnenunits op één enkele buitenunit kunnen worden aangesloten. Dit systeem biedt meer comfort in je hele huis met behoud van esthetiek.

Monosplit

Multisplit

De ideale oplossing om te koelen en te verwarmen

Of het nu gaat om een renovatie of een nieuwbouw, een inverteer lucht/lucht-warmtepomp is de perfecte oplossing voor je verwarmings-en koelingsbehoeften. De warmtepomp is niet alleen zeer zuinig, maar draagt ook bij tot het dagelijks comfort. Of je nu je huis wilt koelen of verwarmen, je voelt het onmiddellijk.

Enkele voordelen ...

Discreet, stijlvol en doeltreffend in je huis

Drievoudige functie

climatisation connectée

Smart producten

Climatisation silencieuse

Stil (21dB)

Climatisation reversible

Geïntegreerd No Frostsysteem

Clim sans groupe extérieur

Stijlvol en onopvallend binnenin

Climatisation réversiblea

Geschikt voor winter & zomer

Profiteer van een verbinding airconditioning

Beheer de temperatuur van je woning waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Dankzij deze app kan je de kamertemperatuur controleren, de gewenste temperatuur kiezen én het verbruik van het apparaat in de gaten houden.

Hoe kiest u uw airco?

Vul ons formulier in om de juiste airconditioning voor uw behoeften te vinden!

Koeling, verwarming, ventilatie

Dit 3-in-1 airconditioningsysteem voldoet perfect aan de hedendaagse ecologische verwachtingen. Het zorgt niet alleen het hele jaar door voor een aangename binnentemperatuur, maar heeft ook een geïntegreerd ventilatiesysteem dat verplicht is in alle nieuwe gebouwen.

Omdat huizen steeds beter geïsoleerd worden, moeten ze ook steeds beter geventileerd worden. Bovendien heeft dit product het A+ certificaat gekregen, wat nogmaals het economische aspect benadrukt.

Nous avons bien reçu votre demande

Nous vous recontacterons dans les meilleurs délais.