Over ClimaCosta

Wie zijn wij?

ClimaCosta is een onderneming van de MCA-groep, die al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in alarmsystemen, bewakingscamera’s, branddetectie, etc.

De onderneming heeft al meer dan 30 jaar ervaring en telt meer dan 5.000 tevreden klanten over heel België. Bent u de volgende?

Climatisation Bruxelles

Innovatie

Innovatie

Het is voor u dat we altijd op zoek zijn naar de beste producten met de meest vernieuwende technologieën. Dit met als doel uw comfort.

Satisfaction client

Tevredenheid van de klant

Tevredenheid van de klant

Jouw tevredenheid is onze prioriteit, vanaf het moment van contactopname tot na de installatie wordt alles gedaan om jou u een perfecte service aan te bieden.

Kwaliteit

Kwaliteit

Wij streven ernaar jou producten van hoge en duurzame kwaliteit te bieden.

Climatisation bruxelles

Contact

Contact

Voor ons is elke klant uniek, om die reden werken wij met een persoonlijke aanpak met een aanbod dat aangepast is aan ieders wensen.

#!

Getuigenissen

Alles verliep zeer vlot vanaf contactopname tot de installatie. Zeer nette installatieploeg, alles was opgeruimd aan het einde van de dag. Bedankt ClimaCosta
Olivier M.
Ik ben tevreden met de aankoop van mijn airconditioning systeem. Ik wilde gaan voor een basis aircosysteem, maar toen ik deze nieuwe generatie airconditioning zonder buitenunit ontdekte, vond ik het geweldig! Bovendien is het apparaat efficiënt en zuinig.
Matthieu D.
Vanaf het eerste contact heeft het team van ClimaCosta mij geadviseerd om de beste oplossing voor mijn huis te vinden. Bovendien was het team altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Koel zelfs in de zomer, wat een genot!
Marie F.

Ontdek wat ze van ons vinden